Logo Voion

Resultaten van de basisprognose

Bekijk prognose:

VAVO en LWOO

Nabewerkingen

Bekostiging tijdelijk niet beschikbaar
Het rapport Bekostiging is tijdelijk niet beschikbaar in het Scenariomodel-VO. Vanaf 1 januari 2022 zijn nieuwe bekostigingsregels van kracht, maar de uitwerking ervan is nog niet definitief. We verwachten dat rond de zomer de nieuwe bekostigingsregels verwerkt zijn in het Scenariomodel-VO.
Wilt u toch inzicht in de bekostiging?
Maak uw eigen scenario aan en voeg bij ‘Aanvullende bekostigingsposten’ zelf bekostiging vanuit andere bronnen toe aan uw scenario.
Een eigen scenario aanmaken
Doorstroomkansen
Als gevolg van de coronapandemie en de zogenaamde duimregeling kunnen de werkelijke doorstroompercentages vanaf 2020 afwijken van de percentages gebruikt in deze berekening.
Maak een eigen scenario aan en vul de doorstroompercentages van uw school of vestiging in. Dan weet u zeker dat er met de juiste percentages gerekend wordt.
Een eigen scenario aanmaken

Prognoses verfijnen en zelf scenario’s maken?

Wilt u de onderliggende gegevens van de basisprognose verder verfijnen met uw eigen lokale en/of schoolspecifieke informatie en verschillende scenario’s doorrekenen? Maak dan een eigen scenario aan.

Maak een eigen scenario aan als u:
  • de onderliggende gegevens van de basisprognose verder wilt verfijnen met uw eigen lokale en/of schoolspecifieke informatie en verschillende scenarios wilt doorrekenen
  • een vooruitberekening wilt maken van de formatie, onderscheiden naar school en naar vakken
  • een vooruitberekening wilt maken van de verwachte uitgaven.
Scenario aanmaken
Privacy en cookies. Lees meer informatie.